Caithness Map :: Links to Site Map Paying too much for broadband? Move to PlusNet broadband and save£££s. Free setup now available - terms apply. PlusNet broadband.  
Results 1 to 7 of 7

Thread: No Smilies

  1. #1
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    7,070

    Question No Smilies

    Hi! When I click on a smilie nothing happens. Why would this be and what can I do to rectify it? Smilies have not been disabled by the way. Thanks!

  2. #2
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,460

    Default

    Try updating your browser (mozilla firefox) to the latest version to see if that helps.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    7,070

    Thumbs up

    Thanks Niall. Will do!

  4. #4
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    7,070

    Default

    Quote Originally Posted by Niall Fernie View Post
    Try updating your browser (mozilla firefox) to the latest version to see if that helps.

    There was no update availalbe but I can access the smilies now!

    I have another problem though in that when I use the back browser more than once I get a quality feedback notice from Mozilla Firefox saying an error has occurred and it has to close. This only happens on this forum?

    Any ideas?

  5. #5
    Join Date
    Oct 2005
    Posts
    1,460

    Default

    Liz, you browser is showing on here as version 1.0.2.

    I'm using the latest Firefox which is 1.5.0.6

    You should perhaps download the full version from www.mozilla.com to make sure.

  6. #6
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    7,070

    Thumbs up

    Quote Originally Posted by Niall Fernie View Post
    Liz, you browser is showing on here as version 1.0.2.

    I'm using the latest Firefox which is 1.5.0.6

    You should perhaps download the full version from www.mozilla.com to make sure.
    Downloading the full version right now!

    Will let you know how things go.

    Many thanks for your help. Much appreciated!

  7. #7
    Join Date
    Mar 2003
    Posts
    7,070

    Default

    Hi Niall

    I have downloaded the latest Firefox and it seems to have sorted out the 'back one page' problem but the smilies seem to be intermittent.

    Also still have another problem which I forgot to tell you about and that is I am having problems posting replies or new threads in that I can type in the subject but when I click left on the mouse in the message section nothing happens!

    I have also noticed that since I've downloaded the latest Firefox I have been getting a lot of 'timed outs' and my computer has been going slower!

    Help!

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •